fbpx
< Back

Cele mai potrivite perii profesionale pentru o coafură perfectă

mai 22, 2020

Cele mai frumoase coafuri necesită adesea timp, talent, dar și instrumente de styling pe care trebuie să le alegi cu grijă. Și nu mă refer doar la uscătorul de păr, ondulatorul sau placa, ci la instrumentele de bază, precum perii sau pieptene.

Iată care sunt cele mai potrivite perii în funcție de tipul de păr și utilizare pentru a obține coafura perfectă

 Perie Paddle Mare sau peria rotundă profesională antistatică din carbon pentru păr mediu și scurt. Această perie îți vine în ajutor la aranjarea părului, buclelor și creează volum. De asemenea, usucă eficient și uniform firele de păr datorită tubului din ceramică care se încălzește rapid, iar perișorii nu lasă firele să se încâlcească.

Perie Rotunde 52 mm este ideală pentru părul cu textură densă și lungime medie spre lung. Oferă volum și uscare rapidă ca și în cazul periei Large. Este ideală pentru coafurile stratificat

Perie 9 Randuri Lingurita  cu efect antistatic recomandată, în special, pentru descurcarea sau finisarea părului mediu și lung, părului blond și cu extensii. Compoziția perișorilor nu rupe părul motiv pentru care se potrivește și copiilor.

Paddle – Perie Anristatică Carbon este o altă perie de la Label.m cu efect antistatic pentru uscarea unor secțiuni mari ale parului gros și lung. Proiectată profesional, această perie este esențială în cazul uscării și descurcării părului lung și dens. Baza largă permite mișcări naturale în timp ce perișorii din nailon antistatici reduc electrizarea.

 

Periile diferite au efecte diferite asupra părului. Deci, dacă vrei să-ți completezi colecția accesoriilor de styling aceste patru perii sunt de nelipsit.

Cu drag, Elena Petrache!

Produse Recomandate

Vezi toate produsele...