fbpx

Politica Plată și Livrare

Cum cumpar

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. Pentru a crea cont de utilizator, completati formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute.. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Metode de plata

Pentru plati clasice se poate alege metoda “Plata ramburs” [Achitati cand curierul ajunge la domiciliul dvs.].

Metode de plata

www.elenapetrache.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online – MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.

Conditii Retur

In cazul in care nu ati ales marimea potrivita sau doriti sa schimbati produsul din alte motive, acestea sunt conditiile de retur pentru comenzile dvs:

1. Contactarea noastra la prin email: alfa.ecommerce2019@gmail.com sau la numarul de telefon: 0742017101.

2. Prin urmare va trebuie sa ne expediati coletul la adresa: sos.Banatului 74, or. Chitila , Ilfov ,

SC.BAS PREMIUM INVEST SRL

3. In ziua in care primim coletul, avem nevoie de 3-5 zile pentru al inlocui.

4. Sau se analizeaza problema dvs si la cerere vi se restituie banii intr-un cont bancar furnizat de dvs in 3-5 zile lucratoare.

Transport si retururi

www.elenapetrche.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Livrare la domiciliu prin  Fan Curier, Livrare in 3-5 zile.